Uw banner op machevo.nl

Een vernieuwde website en een tweewekelijkse digitale knipselkrant met actuele nieuwsberichten uit de branche. De Machevo & Bulk Vereniging is door deze aanpak in korte tijd uitgegroeid tot het platform voor de procesindustrie.

Met de vernieuwde Machevo & Bulk website ontsluiten we zowel nieuws binnen de branche als informatie over de vereniging en haar leden op een overzichtelijke wijze. Door de eenvoudige indeling en zoekfunctie kunnen het laatste nieuws, het nieuwsarchief, leden en hun bedrijfsprofielen door bezoekers snel gevonden vonden. Daardoor blijft het regelmatig bezoeken van de website altijd de moeite waard.

Deze benadering, waarbij de onderdelen elkaar versterken maakt de website van de Machevo & Bulk Vereniging aantrekkelijk en uniek in de branche. Zowel voor de websitebezoeker maar ook voor u als ondernemer die uw bedrijf onder de aandacht van een grote groep wilt brengen door middel van het plaatsen van een banner op de website of digitale knipselkrant.

 

  Type   Formaat b x h (pixels)   Max. kb's   Prijs  
  Banner   212 x 65   30 kb   € 15,00 per maand  
  Banner   838 x 114   50 kb   € 19,00 per maand  

Kortingsactie!

  • 10% korting voor het eerste half jaar voor alle leden
  • 10% korting tijdens eerste contributiejaar voor nieuwe leden

Bestellen:
Mail uw verzoek tot plaatsing en uw banner in het juiste formaat naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie:
Mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0416 383905.