logo wots 2018Breng hier uw stem uit voor de publieksprijs van de Proces Innovatie Prijs (PIP). Hieronder vindt u de informatie over de ingezonden noviteiten met de bijbehorende achtergrondinformatie. Kom naar de Industrial Processing beurs om de genomineerden live te bekijken.

Header uitnodiging UrencoDonderdag 12 april 2018 (exclusief voor leden)

URENCO Nederland is de grootste wereldspeler in uranium en opent 12 april haar zwaarbeveiligde deuren voor leden van Machevo. Er is slechts plek voor 32 personen, dus het vol is vol principe geldt. Wij behandelen de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst.

HTF20160421 15 768x512Dan vindt namelijk de kick-off van World of Technology & Science/Industrial Processing plaats. U ontmoet mede-exposanten, ontvangt belangrijke informatie en het is de officiële start van alle voorbereidingen voor de beurs in oktober. De kick-off is zowel voor ingeschreven exposanten als voor potentiële exposanten. Twijfelt u nog over deelname? Op 15 mei nemen we die twijfels graag bij u weg

Afbeeldinggg

Afgelopen week is de eerste deadline verstreken om in te schrijven voor de Industrial Processing beurs. De beurs die plaatsvindt van 2 t/m 5 oktober 2018 in het hallencomplex van de Jaarbeurs Utrecht. Op dit moment zijn er 85 bedrijven specifiek voor de IP-beurs definitief ingeschreven waarmee een groot deel van hal 9 gevuld wordt.

Op de Machevo Hotspots tonen leden van de Machevo & Bulk vereniging gezamenlijk hun innovaties en delen zij hun brede kennis op het gebied van procesindustie. Dit paviljoen kan dan ook gerust hét middelpunt van toeleveranciers aan de procesindustrie worden genoemd.

39784007892 273f1dbdd0 zDe leden van Machevo namen dinsdag 16 januari een uitzonderlijk kijkje achter de schermen van het Reactor Instituut Delft (RID). Het instituut is al meer dan 50 jaar samen met de afdeling Radiation, Science & Technology (RST) het Nederlandse kenniscentrum voor aan straling gerelateerd onderzoek en onderwijs.

Pagina 1 van 17