IMG 0421 webDe efficiënte connectie tussen Lean en Smart Factory is door SEW Eurodrive tijdens een sessie op 23 januari 2020 op een interactieve manier inzichtelijk gemaakt. Het bedrijf gaf aan de leden van Machevo op een bijzonder open en inspirerende manier tekst en uitleg over de successen van het veranderingsproces naar een Smart Factory.

Nieuwe leden febMachevo & Bulk Vereniging kijkt terug op een succesvol jaar met geslaagde evenementen, workshops, beurzen en netwerkbijeenkomsten waarbij kennis, kunde en verbinden centraal staat. In 2020 staan er weer interessante activiteiten op het programma en verwelkomen wij twee nieuwe leden: GEFA Procestechniek Nederland en Pomac B.V.

'‘tAndrea van Loon hr vierkantweb 1 Is nèt werken!’ luidt de flauwe grap die steevast voorbijkomt als je zegt dat je naar een netwerkevenement gaat. Maar het belang van een goed netwerk wordt door de meeste mensen allang niet meer onderschat.

VRuben Pot portreteel mensen spreken over Big data, Artificial Intelligence (AI), Industrie 4.0, Smart Factory. Allemaal Buzz-woorden. Toch zijn dit onderwerpen die de gemoederen bezighouden. En terecht! Maar, wat mij betreft draait het in basis allemaal om informatie. Ik spreek dagelijks klanten die vooral behoefte hebben aan informatie en hiermee bedoelen ze data-integratie & data-interpretatie.

QRM workshop 01Wilt u zich als toeleverancier aan de procesindustrie kortere leertijden en een lagere kostprijs realiseren? QRM, Quick Response Manufacturing is een effectieve samenwerkingsmethode om goede en blijvende resultaten te boeken. Maar hoe past u QRM toe in de eigen organisatie? Na de succesvolle Agile & Scrum en LEAN-workshop in 2019 organiseren we op donderdag 13 februari a.s. een volgende workshop in samenwerking met Spartners. Als lid van Machevo nodigen we u graag uit om kosteloos aan deze QRM workshop deel te nemen. Verzeker uzelf van een plek en meld u direct aan!

 DSC4726 LR webLeden van de Machevo & Bulk Vereniging zijn welkom voor een exclusief bedrijfsbezoek aan Dalco Food in Oosterhout op 4 februari en 3 maart 2020. Wellicht komt Dalco Food u bekend voor. Afgelopen zomer nam General Manager van Dalco Food, Marian Wagemakers, zitting in het opiniepanel van ons ‘Captain of Processing dinner’. Een unieke kans om een 'kijkje in de keuken' te nemen bij deze specialist in de productie van vlees en vleesvervangers.

Pagina 1 van 20