DJort Kelder tijdens Machevo Connecte commissie Buitenlandse Beurzen wil deelname aan buitenlandse beurzen door Nederlandse bedrijven vereenvoudigen door mogelijkheden te onderzoeken naar gezamenlijke deelname, beursreizen, netwerkmomenten en buitenlandse seminars.

 

20181204 151521Een betoog voor duurzaamheid, een lezing over internationale handel en een antwoord op de vraag hoe een inkoper zijn leverancier kiest. Machevo Connect 2018 werd tijdens het 60-jarig jubileum van de Machevo & Bulk Vereniging in het Evoluon gevierd met leerzame en boeiende lezingen van bekende sprekers als Jan Terlouw en Mathijs Bouman.

Nieuwe voorzitter Perry Verberne Van Beek bedankt Tom Pruymboom Ziemann Holvrieka voor zijn jarenlange inzet als voorzitterDirecteur van Van Beek Schroeftransport Perry Verberne is de nieuwe voorzitter van de Machevo & Bulk Vereniging. Tijdens het netwerkevenement Machevo Connect op 4 december jl. droeg Tom Pruymboom (directeur van Ziemann Holvrieka) het voorzitterschap aan hem over. Verberne is al sinds eind 2015 actief als bestuurslid voor de vereniging. Als voorzitter zal Verberne zich vooral richten op het versterken van de zichtbaarheid van Machevo en het vergroten van de verbindende factor tussen de leden.

Van Beek winnaar Proces Innovatie Prijs 2018 Met een nieuwe baanbrekende schroefwarmtewisselaar heeft Van Beek zowel de vakprijs als de publieksprijs van de Proces Innovatie Prijs (PIP) in de wacht gesleept. Van Beek-directeur Perry Verberne mocht woensdag 3 oktober jl. twee keer naar voren komen om de prijzen in ontvangst te nemen uit handen van Yves Willems, bestuurslid Machevo & Bulk Vereniging. De prijsuitreiking vond plaats op Machevo Hotspots op de vakbeurs Industrial Processing in Utrecht.

Hartong Trofee Typhoon 2018 Typhoon Roertechniek B.V. heeft 3 oktober jl. op de beursvloer van de Industrial Processing in Utrecht de Hartong Trofee voor de beste standpresentatie in de wacht gesleept. Juryvoorzitter Jan Neggers reikte de prijs uit aan Petra Theunis, sales- en marketingmanager, en directeur-eigenaar Peter Ordelmans.

Machevo is weer toegenomen in ledenaantal met de deelname van Maes Safety Products en Services en Buitink Technology. Wij heten de bedrijven van harte welkom en dienen graag hun doelen: netwerk uitbreiden en kennis delen. Hieronder stellen we de twee nieuwe leden aan u voor.

Pagina 1 van 18