Seijbel Photography EFMachevo-leden gaan nog meer profiteren van de samenwerking tussen Machevo en Easyfairs. Een nieuwe samenwerkingsovereenkomst moet deelname aan buitenlandse beurzen nog aantrekkelijker maken. Dat blijkt uit de overeenkomst die Machevo en Easyfairs woensdag 4 oktober jl. op de beursvloer van Solids en Pumps & Valves in Rotterdam hebben getekend.

Solids Pumps 2017Op 4 en 5 oktober a.s. in Rotterdam Ahoy. Leden van Machevo ontvangen 4% korting op deelnamekosten

De complete bulksector op één beurs
Solids Rotterdam is de enige vakbeurs in Nederland voor de complete bulksector. Op het gebied van bewerking zijn onder meer maalmolens, zeven, mengsystemen en drogers te zien. Als het gaat om opslag en transport wordt de bezoeker hier ook op zijn wenken bediend met onder meer silo’s, bigbag-installaties, bandtransporteurs, elevatoren en pneumatische transportsystemen. Daarnaast zijn er exposanten die zich richten op milieu & veiligheid en meet & regeltechniek.

IMG 1950 webBij hoge uitzondering mochten onze leden op 5 september jl. een bezoek brengen aan de hypermoderne kaasmakerij van CONO in de Beemster. De fabriek is niet ingericht op het ontvangen van grote groepen bezoekers, maar voor ons wilden de kaasmakers wel een uitzondering maken. En dus stonden die dinsdag 40 Machevo-leden bij CONO op de stoep. Daarmee was wederom de maximale groepsgrootte bereikt.

Charles Groenhuijsen 3 klein webMarkeer direct in uw agenda: donderdagmiddag 23 november 2017. U bent van harte welkom op ons exclusieve netwerkevenement voor de procesindustrie: Machevo Connect 2017. Tijdens dit evenement komen alle leden en relaties van onze vereniging bijeen in de locatie Supernova van Jaarbeurs Utrecht. We besluiten zoals altijd met een sfeervolle connect-borrel.

Bas Spekreijse Huikeshoven webColumn Bas Spekreijse, directeur Huikeshoven B.V.

Als we afgaan op de berichten in de media, dan worden grootse plannen ten aanzien van verduurzaming in de industrie de komende jaren omgezet in daden. Als eigenaar van internationaal opererende bedrijven in elektrische verwarming (Huikeshoven in Industriële Elektrowarmte en Jowitherm/Etherma voor verwarming van woningen en utiliteit) heb ik een aardig overzicht van de verschillende ontwikkelingen in landen en branches.

Jan Willem Ansems webColumn Jan Willem Ansems, Commercieel Manager Water & Industrie Hoppenbrouwers Techniek B.V.

Nederland staat wereldwijd op de vierde plaats van meest getroffen ransomware aanvallen, blijkt uit cijfers van het softwarebeveiligingsbedrijf ESET. Onlangs werd de Rotterdamse Haven getroffen tijdens een wereldwijde ransomware aanval. Vaak zijn bedrijven hier niet op voorbereid met als gevolg dat bedrijven dus gewoon dagen platliggen.

Pagina 1 van 16