Aan leden van de Machevo & Bulk Vereniging,
Ik ben Wilco Rosendaal, ik studeer bedrijfskunde en op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn master Strategic Management. Voor mijn masterthesis doe ik onderzoek naar digitalisering, automatisering en robotisering bij bedrijven in de productiesector. Ik onderzoek in welke mate en op welke manier bedrijven bezig zijn met de implementatie van slimme productietechnologieën in hun productieproces.

Op 30 januari 2019 heeft de Commissie Buitenlandse Beurzen onder leden van Machevo een enquête verspreid om inzicht te krijgen in de manier waarop leden ondersteund kunnen worden in het buitenland.

Espartnersist uw klant een kortere levertijd? Staat uw machine iets te vaak stil? En stapelen de voorraden zich op? Hoe lost u dat op? LEAN biedt een oplossing voor deze vragen. Op 14 mei a.s. organiseert organisatie adviesbureau SpartnerS in samenwerking met de Machevo & Bulk Vereniging een Machevo LEAN-workshop. U als lid van Machevo bent die dag welkom om kosteloos deel te nemen.

D001 Christian Boehringer 1SIV heeft maar liefst twee evenementen op de agenda staan waar Machevo-leden van harte welkom zijn. Op 27 mei a.s. vindt de Leadership Meeting plaats waar kennis wordt gedeeld over het denken in generaties. Houd ook 8 april a.s. vrij voor de pre-beurs van het POWTECH event.

W20190313 beursborrelij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan onze netwerkborrel op de beurs Powtech 2019 die begin volgende maand in Neurenberg plaatsvindt. 

Deze borrel wordt gehouden op de eerste beursdag, dinsdag 9 april aanstaande vanaf 17.00 uur in Hal 5 op stand 474 van Euro Manchetten & Compensatoren en zusterbedrijf Filcoflex.

DJort Kelder tijdens Machevo Connecte commissie Buitenlandse Beurzen wil deelname aan buitenlandse beurzen door Nederlandse bedrijven vereenvoudigen door mogelijkheden te onderzoeken naar gezamenlijke deelname, beursreizen, netwerkmomenten en buitenlandse seminars.

 

Pagina 1 van 18