Eigen identiteit om de keten te sluiten

IP editie 2016Het heeft wel iets van de EU, de Europese Unie. Na de vorming van WoTS, de World of Technology & Science, met drie werelden, een soort 'motorblok', sloot eerst een vierde wereld aan, Motion & Drives, en nu is de kogel door de kerk wat betreft Industrial Processing. Dat betekent dat vijf branchebesturen elkaar gevonden hebben in een samenwerking die in het najaar van 2018 resultaat moet opleveren: een succesvolle WoTS beurs, met daaraan integraal gekoppeld de beurs Industrial Processing. Het is als bij de EU, 'met behoud van eigen identiteit'.

Motivatie en verwachtingen worden duidelijk in gesprekken met de verantwoordelijke bestuurders van FHI, voor industriële elektronica, industriële automatisering en laboratorium technologie, van Feda, voor Industriële Automatisering en Motion & Drives en speciaal van Machevo & Bulk voor Industrial Processing. Een kennismaking met Tom Pruymboom, managing director Ziemann Holvrieka en voorzitter van Machevo & Bulk en met Perry Verberne, managing director Van Beek Schroeftransport Systemen en bestuurslid van Machevo & Bulk Vereniging.

Solids Pumps 2017Als Machevo-lid ontvangt u 4% korting op de deelnamekosten aan Solids Rotterdam 2017, dé vakbeurs voor de complete bulksector. Deze beurs vindt plaats op 4 en 5 oktober a.s. in Rotterdam Ahoy.

Erik Slobben 02 webColumn Erik Slobben, bestuurslid Machevo en directeur JME Technische Handelsonderneming B.V.

In deze dagen in mei/juni van herdenken en vieren zijn wij bezig met elkaar. Ik herinner mij dan ook verschillende oorlogfilms waarbij de geallieerden elkaar konden identificeren door met een metalen clicker te werken. Indien de afgesproken code juist werd beantwoord dan zat je goed en kon jij jezelf vrijgeven.

Eric Schop Gronfra webColumn Eric Schop, sales engineer Gronfra Procestechniek B.V.

Wij zijn het beste bedrijf. Bij ons gaat eigenlijk alles goed. De concurrentie loopt natuurlijk ver achter. Wij maken nauwelijks fouten. Bij ons is de klant echt 100% koning. 0 mislukkingen. En zo is het! Toch?

IMG 9561 webDat Machevo deuren opent bleek weer eens tijdens onze excursie naar de Teslafabriek in Tilburg. Slechts een kleine 10% van de aanvragen voor een bedrijfsbezoek wordt door Tesla gehonoreerd, maar op 31 mei jl. mocht een selecte groep Machevo-leden voet zetten in in de assemblagefabriek. Een fabriek in de echte zin van het woord is het niet, maar dat maakt een nadere kennismaking met Tesla niet minder interessant!

Op dinsdag 5 september 2017 (exclusief voor leden)

conoTijdens Machevo Connect 2016 beloofde CONO het ons al: bij hoge uitzondering zijn leden van de Machevo & Bulk Vereniging welkom om de spiksplinternieuwe duurzame kaasmakerij van CONO in De Beemster te bezichtigen. Op 5 september a.s. is het dan zo ver en opent deze ongekend moderne fabriek de deuren exclusief voor Machevo-leden!

Pagina 1 van 16