eggshelldryer soloVoor het drogen van vergruisde eierschalen in een continu industrieel proces heeft Van Beek de eierschaaldroger ontwikkeld. Deze droger verhit de eierschalen tot 130 graden met als resultaat een kiemvrije, fijnkorrelige en hoogwaardige kalk met een vochtgehalte van maximaal 1%.

1523957911 360 graden camera lens 150360 graden camera zorgt voor efficiënter productieproces Schroeftransporteurs zijn maatwerk. Voor onze engineering is het belangrijk dat de locatie waar onze machine komt te staan duidelijk in kaart gebracht is. Om dat inzicht te verbeteren heeft Van Beek een nieuw hulpmiddel: de 360 graden camera.

Van Beek lege zakkenverdichter ook geschikt voor big bagsOm de verwerking van lege zakken zo efficiënt, goedkoop en milieuvriendelijk mogelijk te laten plaatsvinden, ontwierp Van Beek de zakkenverdichter. Wist u dat deze zakkenverdichter voortaan ook met gemak big bags comprimeert?

Gelatine mengenDe grootste gelatineproducent ter wereld was voor haar vestiging in de VS in 2015 op zoek naar een nieuwe menger en zo kwam het bedrijf al snel bij Lindor uit. Lindor levert namelijk de grootste trommelmenger in de industrie. Deze klant is midden in de VS gevestigd en het op locatie krijgen van deze reus was dan ook een mooi avontuur voor Lindor.

Kluitenbreker ShellMet hulp van kluitenbrekers van Van Beek draaien de asverwerkende SARU-units van Shell in Pernis weer op volle toeren. "De kluitenbrekers hebben bewezen te voldoen aan de behoeften van onze fabriek", zegt proces engineer bij Shell Mario Graca. Bij dit soort grote projecten gaat Shell uiteraard niet over één nacht ijs. Uitgebreide besprekingen en tests op locatie gingen aan de installatie vooraf.

5801 17Veilig voedsel produceren zonder risico van afbrokkelende verf

Producenten in de drank- en levensmiddelenindustrie zijn alert op alles wat een veilige en hygiënische productie kan verstoren. Een terugroepactie moeten organiseren, omdat er iets mis zou zijn met de kwaliteit van een product, is een nachtmerrie. Vraag dat maar aan de producenten van bijvoorbeeld de verse pastasaus, spekblokjes of de kip-rode pesto-salade.

Pagina 1 van 14