XXL project DSMVan Beek maakt transportschroeven in alle soorten en maten, maar wist u dat er ook een groot verschil in aantal schroeven per opdracht is? Een XXL-project kan bestaan uit 20 tot 40 transportschroeven die Van Beek volledig op elkaar en het klantproces afstemt. Naast het transporteren van bulkgoederen zowel horizontaal, onder een hoek als verticaal omhoog kunnen deze schroeven ook een bijdrage leveren aan het proces zelf door producten tijdens het transport te wegen, doseren, zeven, comprimeren, bufferen, mengen, verwarmen of koelen.

rossiUit oogpunt van standaardisatie en kwaliteit introduceert Rossi een eigen programma van gietijzeren lantaarnstukken voor aanbouw van IEC, maar ook NEMA e-motoren. Deze oplossing biedt Rossi aan als alternatief naast onze motorreductoren voorzien van motor aanbouw flens.

Manchet zuivelverwerking

Wist u dat wij met onze manchetten de preferred supplier van een bekende zuivelcoöperatie zijn? Via systemintegrator Dinnissen Process Technology zijn onze manchetten overal in het zuilververwerkingsproces terug te vinden. Marco Fernhout, projectmanager bij Dinnissen, licht toe waar in het proces onze manchetten verwerkt zijn en waarom hij al jaren met ons samenwerkt.

russelHaitlogou Bros SA is wereldwijd marktleider in het maken van sesamzaadproducten, waaronder tahinipasta. Het bedrijf verwerkt tot 150 ton sesamzaad per dag met zijn moderne productie-installaties in Thessaloniki en levert topkwaliteit producten via een wereldwijd netwerk van klanten. Het bedrijf heeft een langdurige relatie opgebouwd met Russell Finex, specialist in innovatieve separatietechnologie, met het doel om de productielijn te automatiseren en te optimaliseren.

Bulkgoed verladenDe logistieke dienstverlener Wessem Port Services Group uit Stein heeft haar derde Dino mobiele bulkwagenvuller bij Van Beek aangekocht. Daar is een goede reden voor, zegt commercieel directeur van Wessem; Peter van Gemert. “We zijn zeer tevreden vanwege de flexibiliteit, het gemak bij het schoonmaken, de relatief lage investering en de waardevastheid.”

Rotary Drum Mixer for Haldirams smallVoor de Indiase snackgigant Haldiram’s mengen vier van onze Lindor L1000 trommelmengers dagelijks tonnen aan Namkeen-zoutjes. Voor veel Indiërs is het drinken van Chai (thee) een dagelijks ritueel waarbij een schaal Namkeen niet mag ontbreken. Met een inwonersaantal van 1,33 miljard verwerkt India iedere avond dus tonnen aan Namkeen. Haldiram’s speelt als de grootste snoep- en snackfabriant van India een belangrijke rol bij het voorzien in deze behoefte.

Pagina 1 van 13