Heeft u tijdelijk stoom nodig? Misschien omdat uw eigen stoomketel even niet gebruikt kan worden door een keuring of onderhoud. We zien dat bedrijven (extra) stoom nodig hebben voor een tijdelijke productie of capaciteitsverhoging. Daarnaast komt het ook voor dat bedrijven tijdelijk stoom nodig hebben voor het testen van een proefopstelling. Voor al deze situaties biedt het huren van een stoomketel uitkomst. Om aan de groeiende vraag te voldoen, hebben we onlangs ons verhuuraanbod uitgebreid met een nieuwe elektrische stoomgenerator.

Totaalpakket  


Om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken leveren wij een totaal pakket. Dit betekend dat wij het transport, de montage en de toebehoren verzorgen. Onze monteur komt de huurketel installeren en geeft deskundig advies over het gebruik. Kortom, het totaalpakket houdt in: de verhuur van stoomaggegraat, waterontharder, stoomappendages, transport, montage en demontage.

 

Duurzaamheid

Onze verhuurbare elektrische stoomketels zijn duurzaam. Bij gebruik van groene energie zijn de ketels volledig emissievrij. Bedrijven die duurzaam produceren belangrijk vinden, kunnen dus ook een elektrische stoomketel huren.Technische Details

Al onze huurketels zijn elektrisch en hebben een compact formaat. In batterij opstelling is maximaal 194 kgh stoom beschikbaar. De druk is instelbaar van 4 tot 6 bar. Overige drukken zijn bespreekbaar. Tot 6 bar zijn de elektrische stoomketels vrij van keur PED.

 

35+ Jaar Ervaring

Wij kunnen u voorzien van advies op het gebied van stoomtechniek. Met meer dan 35 jaar ervaring, na het leveren van bijna vijfhonderd installaties en met meer dan 100 installaties in onderhoud weet u zich verzekerd van een professionele partner. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Innovatieve reinigingsmethoden creëren nieuwe markt voor schroeftransport. Dankzij de innovatieve reinigingstechnieken van Van Beek kunnen ook schroeftransporteurs aan de strengste hygiënenormen voldoen. In sommige segmenten van de cosmetische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie werden schroeftransporteurs eerder niet als een optie gezien, maar de Hypreme-producten SpeedClean en EasyClean brengen daar verandering in.

Van Beek startte jaren geleden met het ontwerp van Pionus, haar eigen business softwareprogramma. Onafhankelijke specialist Skopos kreeg de vraag om het systeem te onderzoeken op functionaliteit en toekomstperspectief. De conclusie was lovend: “Groot voordeel van het systeem is de integratie van het pakket met de techniek”, vertelt Gerrit Vixseboxse, directeur bij Skopos. “Dat is echt uniek.”

420190205 4 processen 1 machine 2 l processen in 1 machine: Lindor machine mengt, coat en roostert gedroogd fruit. Lindormenger karamelliseert zuidvruchten. Toen Lindor contact legde met een Duitse handelaar en verwerker van exotisch fruit kon niemand vermoeden dat dit zou resulteren in een unieke menger die vier processen in één menger combineert. De machine die Lindor leverde mengt, coat, droogt én roostert op een oppervlakte van slechts 4 bij 4 meter.

 

Rob Smulders is als mede-eigenaar toegetreden tot het directieteam van Airtechnic Solutions en is verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten.
Rob was hiervoor 12 jaar werkzaam bij VDL Industrial Products en is dus zeker geen onbekende in de stortgoed-branche.

Airtechnic Solutions BV ontwerpt, engineert en levert luchttechnische installaties en componenten.


De 3 disciplines:
1. Clean Air Technologie
2. Solids Processing & Handling
3. Air & Gas Transfer

De 4 specialisaties:
1. Pneumatisch transportsystemen; dense- & dilute fase
2. Stofreductie-systemen; (multi) cyclonen & stoffilter installaties
3. Procesbeheersing en procesverbetering
4. Zeven en classificeren van poeders

Tevens  een nieuwe website: www.airtechnicsolutions.nl 

Meer weten? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Omilk powder2p 24 januari 2019 organiseren Euro Manchetten & Compensatoren, VDL Industrial Products en Filcoflex voor de eerste keer in samenwerking het kennisevenement ’Explosion safety in the Dairy Industry’.

Pagina 1 van 15