Jelba in de FD Gazellen Top 100

Jelba FD Gazellen Jelba FD Gazellen Jelba

B2B specialist Jelba staat met trots op plaats 28 in de landelijke FD Gazellen Top 100. Dit is bekendgemaakt tijdens de prijsuitreiking in Amsterdam op 21 november. Het Financieel Dagblad reikt de ondernemersprijs jaarlijks uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Jelba is een expert op het gebied van B2B online marketing. Het bedrijf blinkt uit in het creëren van een digitale strategie om haar klanten te laten groeien. Jelba heeft specialisten in huis voor online marketing, content, design en het bouwen van B2B websites. De klanten van Jelba komen uit diverse sectoren, van de bouw en industrie tot de agrarische sector.

Het is de eerste keer dat het bedrijf uit Utrecht is genomineerd. Sinds de oprichting in mei 2015 is Jelba sterk gegroeid. De jury van de FD Gazellen kijkt niet alleen naar omzet, maar ook naar personeel en winst. Op het moment zijn er 24 mensen werkzaam bij Jelba met kantoren in Nederland, België en Duitsland.

Op 12 november eindigde Jelba ook al in de FD Gazellen top tien van de Regio Oost en Midden Nederland. Oprichters Bart Strijker en Arwen Obermeyer namen de prijs in ontvangst. ‘’Dit is een mooie beloning na 4,5 jaar keihard werken. Met onze visie laten we niet alleen onze klanten enorm groeien, maar ook Jelba zelf.’’