SEW Kennissessie 03 webSEW Eurodrive nodigt u op 23 januari 2020 uit om tijdens een interactieve sessie meer te leren over de connectie tussen Lean en Smart Factory. Tijdens een rondleiding door het bedrijf in Rotterdam hoort u alles over de verandering die SEW Eurodrive de afgelopen 12 jaar heeft doorgemaakt. Door veel trial and error en diverse veranderingen zijn zij klaar voor de toekomst. De interactieve sessie maakt inzichtelijk hoe Lean en Smart Factory hierbij geholpen hebben.

Terugblik connect 4Met dagvoorzitter Humberto Tan was er 5 november weer een geslaagde algemene ledenvergadering en borrel. Waar in het Evoluon in Eindhoven het contact met bekenden is aangehaald en met onbekenden is gelegd. Met sprekers Dirk Scheringa en afgevaardigden van Refresco en Stegeman die hun verschillende visies deelden op het varen van een nieuwe koers. Volgens de een is dat altijd passie, en volgens de ander vindt u dat door “dichtbij de bedrijfsidentiteit te blijven.” Een terugblik op Machevo Connect 2019, een informatief en inspirerend en netwerkevenement.

Machevo sluit het jaar 2019 af met de komst van de drie nieuwe leden Jelba, Van Lente Systeemintegratie B.V. en Bray Controls Europe B.V. Met elk een andere discipline vormt de procesindustrie de verbindende schakel tussen de leden en de Machevo & Bulk Vereniging. De positieve ervaringen van branchegenoten en het interessante aanbod van activiteiten is de directe aanleiding voor hun lidmaatschap.

IMG 5878 webOp 12 september vond de workshop Agile & Scrum plaats, een samenwerking tussen Machevo en organisatieadviesbureau SpartnerS. Tijdens de praktische workshop konden deelnemers ervaren hoe het is om samen te werken aan een Agile project. De workshop was leerzaam, maar er werd ook veel gelachen.

ColumnAstrid van Ballegoy HIT Astrid van Ballegoy (Hitma)

De keuze voor Humberto Tan als dagvoorzitter van Machevo Connect 2019 was treffend. Voor mij persoonlijk was de rode draad van het event dit jaar ‘passie’. En dan is het een kleine stap naar de afscheidswoorden van Humberto toen de stekker uit zijn Late Night-show werd getrokken: “Was het altijd even goed? Nee. Maar is het gemaakt met passie? Ja!”. De algemene ledenvergadering van Machevo & Bulk werd op dinsdagmiddag 5 november in Evoluon Eindhoven traditiegetrouw gecombineerd met gastsprekers.

IMG 3795 webAndrea van Loon (34) is tijdens onze Algemene Ledenvergadering op 5 november jl. toegetreden tot ons bestuur. Van Loon, Marketing Director van Euro Manchetten & Compensatoren, volgt Frans Bakker op die na ruim 17 jaar zijn bestuursfunctie neerlegt.