frans bakker webColumn Frans Bakker, Commercieel Technisch Directeur Dinnissen Process Technology

Dit lijkt een open deur, maar het bezitten van een bepaald DNA bepaalt, volgens mij, voor een grote mate het succes van een bedrijf of organisatie. Het juiste DNA is de essentie waarom mensen het plezierig vinden om met je om te gaan en daarmee creëer je een gevoel van saamhorigheid die uiteindelijk bijna altijd zijn vruchten af zal werpen.

Machevo spotlightAls Machevo-lid kunt u voortaan kosteloos uw nieuwsberichten in onze nieuwsbrief plaatsen. De nieuwsbrief heeft namelijk een nieuwe rubriek: Nieuws van leden. Door plaatsing in onze nieuwsbrief bereikt u ruim 1000 contacten in de branche. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is inloggen op uw bedrijfsprofiel op www.machevo.nl om uw bericht in te voeren.

In korte tijd hebben drie nieuwe leden zich bij onze vereniging aangesloten. Het gaat om Bauer Gears GmbH, Ommeren Metaaltechniek B.V. en Russell Finex NV. Zij hopen stuk voor stuk op nieuwe waardevolle contacten en zijn van plan goede relaties met onze andere leden op te bouwen.

StartupSpeciaal voor opstartende bedrijven introduceren wij een voordelig lidmaatschap waarmee nieuwe bedrijven razendsnel een netwerk kunnen opbouwen in de branche. Op deze manier willen wij start-ups de kans bieden zich aan te sluiten bij ons netwerk van toeleveranciers aan de procesindustrie.

Button Aanmelden voor Excursie 01Op donderdag 9 maart 2017 organiseren wij exclusief voor onze leden een bedrijfsbezoek aan Koopmans Koninklijke Meelfabrieken in Leeuwarden. Dit innovatieve familiebedrijf werd ruim anderhalve eeuw geleden opgericht en heeft in die tijd een bijzondere expertise opgebouwd. Er is slechts plek voor maximaal 50 personen en er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar, wie het eerst komt wie het eerst maalt. Reserveer 9 maart 2017 in uw agenda en vul snel het online aanmeldformulier in. Voordat u het weet is het alweer voorjaar!

9332 logoOnze Duitse partner DSIV organiseert de komende tijd twee interessante bijeenkomsten in het westen van Duitsland. Op 30 maart 2017 organiseert de vereniging een meeting in Düsseldorf voor leidinggevenden die meer te weten willen komen over zaken doen in Japan. Op 9 mei 2017, een dag voor aanvang van de beurs Schüttgut Dortmund, bezoekt de vereniging het Duitse voetbalmuseum in Dortmund. Machevo-leden zijn van harte welkom hierbij aan te sluiten.