web sfeerfoto 2014 credit NürnbergMesse PTTP 2014 T 0948Leden van de Machevo & Bulk Vereniging kunnen kosteloos naar de beurs Powtech, die van 19 tot en met 21 april 2016 in het Congrescentrum van Neurenberg (Duitsland) wordt gehouden.

web pauze P1040540Met een hoge opkomst en presentator Jort Kelder als dagvoorzitter beloofde deze editie van Machevo Connect en de Algemene Ledenvergadering al een bijzondere te worden. De gastvrijheid van de Jaarbeurs was zoals gebruikelijk van een topniveau en de nieuwe conferentieruimte Supernova bleek een zeer geschikte setting voor dit jaarlijkse evenement, deze keer gehouden op 7 december 2015.

web Solids Voorkeur MediapartnerVezor Media en de Machevo & Bulk Vereniging zetten hun partnerschap in 2016 voort. Dat is onlangs besloten in een overleg met de vakbladenuitgever.

web bestuurTijdens het grootse netwerkevenement Machevo Connect zijn meerdere bestuurswisselingen bij de Machevo & Bulk Vereniging bekrachtigd. Het evenement, op 7 december jl. georganiseerd in samenwerking met de Jaarbeurs, wordt ieder jaar gecombineerd met de Algemene Ledenvergadering en is daarom de ideale gelegenheid om de onderlinge band te verstevigen en nieuwe contacten te leggen.

De Machevo & Bulk Vereniging is ook in 2015 weer gegroeid. Dé netwerkvereniging voor de procesindustrie telde begin vorig jaar 112 leden en dat liep op naar 118. De nieuwe leden zijn APOLLO Group, Lessines Industries, Nederman Nederland B.V., Objective International N.V., Precia Molen Nederland B.V. en Willems RVS/Aluminium B.V.

Mandy Mekenkamp GEAColumn Mandy Mekenkamp, Marketing & Communication Advisor GEA Process Engineering Nederland B.V.

Rijdend door het Friese landschap begin ik aan deze column. Op het moment dat mijn bestemming ‘Joure’ op de borden verschijnt dringt de geur van koffie de auto binnen. Even was ik vergeten dat ik mij in het territorium begeef van de belangrijkste koffieproducent van Nederland. Ik heb direct zin om een cafeetje in te duiken voor een bakkie.