Header uitnodiging RID2DINSDAG 16 JANUARI 2018 (EXCLUSIEF VOOR LEDEN)

Altijd al een kernreactor van binnen willen zien? U als lid van Machevo krijgt de kans om een kijkje te nemen bij Reactor Instituut Delft (RID). Al meer dan 50 jaar is RID samen met de afdeling Radiation, Science & Technology (RST) het Nederlandse kenniscentrum voor aan straling gerelateerd onderzoek en onderwijs. Houd op dinsdag 16 januari de agenda vrij en meldt u aan via het online aanmeldformulier.

Wees er echt snel bij want er is slechts plaats voor 30 deelnemers! En vol=vol. Om zoveel mogelijk leden een kans op deelname te bieden hanteren we als voorwaarden: Per lidbedrijf laten we één deelnemer toe en aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.

Terugblik machevo connect 3Welke veranderingen staan de komende jaren op stapel en hoe kan de procesindustrie daarvan profiteren? Dat was het centrale thema van ons netwerkevenement Machevo Connect 2017, gehouden in Jaarbeurs. Zo nam dagvoorzitter Charles Groenhuijsen zijn toehoorders met veelzijdige voorbeelden en optimistische voorspellingen mee in de digitale toekomst. Steven de Boer, sustainability leader bij petrochemisch bedrijf Sabic, ging in op de rol van de procesindustrie bij de transitie naar een duurzame en meer circulaire economie.

HotspotU bent van harte welkom voor de Go/No-go meeting over de ‘Machevo Hot Spots’ op de beurs Industrial Processing. In dit overleg worden keuzes gemaakt (met de deelnemers en geïnteresseerden) die betrekking hebben op de definitieve standgrootte, de voorkeurslocatie in hal 9 en de gezamenlijke promotie/bezoekerswerving.