web Feed Design Lab dsc 3434Exclusief voor de leden organiseert Machevo op donderdag 3 november a.s. een gecombineerde excursie waarbij het Feed Design Lab én Vitelia Voeders in Oirlo worden aangedaan. Het Feed Design Lab is een belangrijke innovatiepartner voor de voedingsindustrie. In 2014 heeft het Feed Design Lab (FDL) een splinternieuwe proeffabriek gerealiseerd in Oirlo. Hier bevinden zich de nieuwste technologieën en machines die multifunctioneel inzetbaar zijn. Vitelia is een van de initiatiefnemers van het Feed Design lab.

'Marktonderzoek toont dat toeleveranciers klant hierin moeten volgen'

Web Omslag Onderzoeksrapport
Steeds meer procesbedrijven hergebruiken producten en materialen. Van de bedrijven in de procesindustrie zegt 60% dat dit bij hen al plaatsvindt. Nog eens 15% verwacht in de toekomst hiermee aan de slag gaan. Dat blijkt uit het jaarlijkse monitoronderzoek dat wij samen met Jaarbeurs hebben uitgevoerd. Het rapport is begin juni opgestuurd naar onze leden.

Deelname aan deze editie van Industrial Processing is dankzij twee opvallende Machevo-hotspots aantrekkelijker dan ooit. Behalve dat leden sowieso een fikse korting op de m2-prijs ontvangen hebben we voor hen ook een perfecte ligging geregeld! Een echte 'hotspot' direct naast de Fabriek van de Toekomst, dé blikvanger van de beurs Industrial Processing 2016 die van 4 t/m 7 oktober plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht.

Deze korting geldt ook als u al staat ingeschreven als deelnemer aan de Industrial Processing 2016 maar nog geen lid bent van onze vereniging, de korting voor onze leden wordt door Jaarbeurs met terugwerkende kracht verrekend na ontvangst van uw aanmeldformulier lidmaatschap.

Machevo Paviljoen IP 2016 02 websmall

Horen uw innovaties hier ook thuis?

Fabriek van de toekomst web

De Fabriek van de Toekomst vormt vanaf 4 oktober 2016 letterlijk en figuurlijk het hart van Industrial Processing in de Jaarbeurs. Wat kunnen bezoekers de komende jaren van de procesindustrie verwachten? Op een centraal plein in hal 12 geven verschillende bedrijven, waaronder Machevo-leden VDL, Tetra Pak, Dinnissen, Van Beek en Jongia Mixing Technology, hier invulling aan. Er zijn nog enkele plaatsen op het plein beschikbaar. Zou uw techniek hier niet misstaan? Neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op!

web Yves Willems 256x256Namens de Machevo & Bulk Vereniging neemt bestuurslid en penningmeester Yves Willems plaats in de jury van de Proces Innovatie Prijs 2016. Hij kijkt uit naar het beoordelingswerk dat hem en de acht andere juryleden uit de procesbranche te wachten staat. "Ik bekijk de Proces Innovatie Prijs als de vitrinekast van de procesindustrie, en als jurylid krijg ik de kans vooraan te zitten."

daanhoogwaterColumn Daan Hoogwater, bestuurslid Machevo

Wat is toekomst? Als we de begroting opstellen is de toekomst volgend jaar! Als we naar investeringen kijken is de toekomst 5-10 jaar en bij bouwwerken meer dan 30 jaar! Toekomst is qua periode verschillend. Laten we daar overheen stappen en naar de toekomst in brede zin kijken. Hoe ziet het er straks uit?