Aan het einde van de eerste VICTAM-beursdag, op woensdag 12 juni a.s., organiseert Machevo een beursborrel op de stand van TBMA EUROPE. U bent van harte welkom!

Datum: Woensdag 12 juni 2019
Wat: Beursborrel Machevo op Victam
Waar: Hal 6, stand D070, Köln Messe
Mede organisator: TBMA

Victam is veruit ’s werelds grootste beurs voor de diervoeder- en graanverwerkende industrie, ingrediënten en additieven, aquafeed, petfood en biomassa-pelletindustrieën en vindt van 12 t/m 14 juni a.s. plaats in Keulen.

beursborrel

Met de komst van onze nieuwe leden, CinchSeal en Heilig Mixers, breidt Machevo verder uit. Een deelname aan de Algemene Ledenvergadering heeft de Sales Manager van CinchSeal Benelux, Christian Wermeter, overtuigd van de meerwaarde van onze vereniging. Ook Ruud Nanninga, Directeur van Heilig Mixers is verheugd met het lidmaatschap.

Carlos Ooijen webColumn Carlos Ooijen (VDL Industrial Products) 

Iedereen weet dat de vergrijzing van de beroepsbevolking jaarlijks flink toeneemt. Met de pensionering van de oudere medewerkers verdwijnt er een hoop kennis en ervaring. Daarom moeten we er nu voor zorgen dat er voldoende nieuwe, jonge vakmensen voor de industrie kiezen. Vakmanschap is immers niet iets dat je kunt kopen; het komt met de jaren, door opleiding en ervaring.

DSC 0452 webDe LEAN-workshop, welke op 14 mei jl. in samenwerking met organisatie adviesbureau SpartnerS plaatsvond, is door alle deelnemers met veel enthousiasme ontvangen. Op een praktische en interactieve wijze maakten de Machevo-leden kennis met de LEAN-principes en hoe deze toegepast kunnen worden in een productie omgeving waarbij op heldere wijze inzichten verschaft worden om bedrijfsprocessen te verbeteren.

Column Jeroen Maes (Maes Safety Products and Services) 

D20190403 hr portret jeroen maesDSC01855 portretraagt u ook een autogordel? Natuurlijk! In 1975 was de gordel al zo ingeburgerd dat hij voor in de auto verplicht werd gesteld in iedere nieuwe auto. Een jaar later werd het verplicht om de autogordel te dragen. Door het dragen van een autogordel wordt de kans op een dodelijk ongeval drastisch verminderd.

2header processing diner machevo

Op donderdagavond 20 juni a.s. organiseert de Machevo & Bulk Vereniging in samenwerking met haar partners EasyFairs en vakblad BULK, exclusief voor de directie en het management van de leden, het 'Captains of Processing Diner' in het restaurant van de Evenementenhal in Gorinchem.