web Logo Machevo ConnectOm het 60-jarig bestaan van de Machevo & Bulk Vereniging in te luiden hebben we dit jaar grootse plannen voor ons netwerkevenement Machevo Connect. Uit vorige edities nemen we mee wat goed is bevallen en we hebben scherp gekeken waar een verfrissende vernieuwing op zijn plaats is. Noteer daarom dinsdagmiddag 4 december a.s., Evoluon Eindhoven alvast in uw agenda!

logo wots 2018Breng hier uw stem uit voor de publieksprijs van de Proces Innovatie Prijs (PIP). Hieronder vindt u de informatie over de ingezonden noviteiten met de bijbehorende achtergrondinformatie. Kom naar de Industrial Processing beurs om de genomineerden live te bekijken.

Hartong TrofeeHet bedrijf met de beste standpresentatie op de beurs 'Industrial Processing' in de Jaarbeurs Utrecht krijgt op woensdag 3 oktober 2018 van de Machevo & Bulk Vereniging de Hartong Trofee uitgereikt. Een deskundige jury onderwerpt alle stands op de tweede beursdag aan een kritische beoordeling en reikt deze award uit om 16.00 uur op de beursvloer in hal 9 van de Jaarbeurs (naast Machevo Hotspots). Alle standhouders maken kans op deze felbegeerde trofee!