Uw bedrijf kosteloos zichtbaar in onze uitingen?

Oproep branchegerelateerd beeldmateriaal

Oproep beeldmateriaalRegelmatig ziet u op onze website, in onze mailings en in onze uitingen op sociale media beelden die zijn gemaakt bij onze leden voorbij komen. Wilt u ook op deze manier worden gezien? Stuur dan uw rechtenvrije beeldmateriaal in zodat wij daarvoor kunnen zorgen.

Denk hierbij aan een foto van (onherkenbaar) personeel in uw bedrijfskleding aan het werk, uw machine of installatie, maar ook van uw fabriek of ontwerpafdeling. Al het beeldmateriaal dat raakvlak heeft met de branche is welkom.

We zijn een vereniging voor en door bedrijven en dat stralen we graag uit met 'echte beelden' van de werkvloer bij onze leden/ het werk dat onze leden in de praktijk verzetten. Uw foto's zullen wij gebruiken om onze website, nieuwsbrief, e-mailings e.d. op te sieren en vorm te geven.

Belangrijk is dat uw beeldmateriaal van hoge kwaliteit is en een hoge resolutie heeft. U kunt uw foto's mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als de bestanden te groot zijn, kunt u gebruikmaken van de gratis online verzendservice, speciaal voor het verzenden van grote bestanden: www.wetransfer.com.